Избираме Мис Слънчев Бряг 2019

След броени дни ще се проведе конкурсът „Мис Слънчев Бряг 2019“. Това събщиха организаторите на събитието – агенция Бок Стар Моделс. Гала спектакълът ще се проведе на 9 август /ПЕТЪК/ от 20:30 часа с любезното домакинство на хотелски к-с Кубан – Vice City, Слънчев бряг. Конкурса за най-красиви представителки на Южното черноморие, ще премине традиционно в три части. В официалният тур ще бъдат представени ефирните изтънчени тоалети на дизайнерът без аналог на българската модна сцена – Стоян Радичев. За елегантния откриващ тур ще се погрижи модна къща “Ариес Уникат” начело с авангардната дизайнерка Светла Димитрова, а в най-кокетната част, гостите ще имат възможност да видят претендентките за титлата в бански облекла на гръцката марка „Sugarfree“.
За увереното дефилиране по време на цялостния ревю-сектакъл участничките ще са обути в марката “Passion Shoes”, а за завършената безупречна визия на претендентките, ще отговаря екипа коафьори и гримьори на „V. A. Glamour“ – Вероника Стефанова. Хотелски к-с Кубан, ще се погрижи за комфорта по време на участието на всички участнички с помещения за отмора и уютен плажен кът. Специален гост-изпълнител ще бъде “Човекът глас” – Краси Аврамов. Модерни ритми c танцувален състав „Настроение“ ще приповдигат духа на всички присъстващи. „Новата „Мис Слънчев Бряг“ ще бъде наградена с корона инкрустирана със скъпоценни камъни и диаманти директно от центаралата на Мис Свят – Лондон, издаде лично лицензиантката на Мис Свят за България – г-ца Венета Кръстева, пожелавайки успех на всички момичета. Победителката и нейните подгластнички ще спечелят директно право на участие в националния конкурс на Мис Свят и Мис Вселена — „Мис България Свят 2019“ през месец септември в Столицата. Водещи на събитието ще бъдат познатите тв. водещи Пеьо Филипов и Ева Кикерезова..

„Мис Слънчев Бряг“ е част от регионалните конкурси на Мис България Свят & Мис България Вселена 2019. Конкурсът се организира от агенция Бок Стар Моделс и х-л Кубан. С любезното съдействие на: Телевизия Скат, Code Fashion Tv, в-к България Днес, в-к Монтор, в-к Телеграф, в-к Жълт Труд, в-к Уикенд и Хайлайф. Събитието ще може да се наблюдава на живо във фейсбук страницата Хайлайв.